Ultimele Postari

Serra de Tramuntana sau drumul către nori

Fotografii cu specii de Pițigoi

Fotografii cu specii de Pițigoi

Galerie foto - Pițigoi în natura - Pițigoi sur (Poecile palustris) - Pițigoi albastru (Cyanistes caeruleus) - Pițigoiul mare-(Parus major).

Pițigoiul mare ( Parus major ) este o pasăre din familia de pițigoi Paridae. Este o specie răspândită și comună în toată Europa, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și de Nord și părți din Africa de Nord și poate fi găsită/văzuta orice tip de pădure. Pițigoiul mare se numără printre cele mai comune păsări ale noastre, aducând un strop de verde și galben în pădurile și grădinile din întreaga țară.

Fotografii cu specii de Pițigoi- Pițigoi albastru (Cyanistes caeruleus) - Micul zburator

De ce sunt pasările speciale?

Pasările se găsesc peste tot în lume și pot fi văzute în toate formele, culorile și dimensiunile posibile. O pasăre poate zbura mai sus, mai departe și mai repede decât orice animal. "Membrele" lor din fata iau forma unor aripi pentru a le ridica spre cer. Corpul lor este acoperit cu pene pentru a le ajuta să zboare cu ușurința și de asemenea, pentru a le tine de cald. Dar nu toate pasările zboară! Unele specii trăiesc doar pe pământ, iar altele își petrec majoritatea timpului pe apă. Pasările sunt animale cu sânge cald și se reproduc prin depunerea de oua.

Fotografii cu specii de Pițigoi - Pițigoiul albastru ca cerul (Cyanistes caeruleus) în pădure  - Pițigoi-fotografii

Găsiți aici o galerie foto cu toate speciile de pițigoi pe care le-am găsit și fotografiat în natura. Sper sa va placa!

Fotografii cu specii de Pițigoi - Pițigoi sur (Poecile palustris) - Pițigoi-fotografii

Fotografii cu specii de Pițigoi - Pițigoi mare (Parus major) pe creangaeditare foto: Affinity Photo + Luminar Ai + Topaz DeNoise AI
camera si obiectiv: Nikon d7500 + Tamron 150-600g2


Comentarii